fredag 7 maj 2010

Lallalaaa är så omotiverad että. Böckerna ja läser på nu tänder inte alls och det känns bara som tvångsläsning. Men sen när man kommer in i dem blir det bättre, saken är bara den att jag inte orkar lyfta ett finger för att få in mig i dem. Suck.



Högen på höger sida är tyvärr den med böcker jag HAR läst. Den på vänster sida är dem jag inte läst och de två i mitten har jag på hälft. Den på vänster sida saknar dessutom två böcker. Yey. Men det finns faktiskt riktigt bra böcker där! Jag måste bara få lite motivation nu.



Tänkte gå på bodypump idag. Jag har "tänkt" gå till gymmet så många dagar redan att nu ska det bli av. Man får faktiskt en så skön känsla efter att man gjort ett riktigt svettigt pass. Har hållit paus från gym nu i en månad så det skulle vara så dags att ta upp det igen.



Köpte Avatar på onsdagen och ska krypa ihop och kolla på den ikväll när jag kommer från gymmet. Ååååh Jake-avatar


Yey.

Sommarfräknar!

torsdag 6 maj 2010

Bäck i Stockholm för sista gången

Jag tog en snabbvisit till Finland över vappen. Jag flög dessutom (lyx, lyx!) eftersom Norwegian har börjat flyga till Hesa och de hade en kampanj där de sålde flyg för 10kr - något som även fattiga, lilla jag kunde betala. Praise Norwegian! Man sparar ju 22 timmar genom att flyga. De kan vara så pain att sitta i 12 timmar på båten. Helt ensam.

Det var helt kul att se mina närmaste vänner, har känt mig ganska ensam här i Stockholm genom att jag inte riktigt bondar på ett djupare plan med någon i min korridor, de är mera typ "hej hur går de" -talk. Som tur har jag ändå E här i Stockholm, synd nog hinner vi inte träffas så ofta :/ Hade stora planer på hur vi skulle fira "den sista vappen i Hesa på väldigt länge" men tyvärr blev F sjuk, så det blev lite andra planer. Jag satt hemma och plugga - hör och häpna. Jag läste typ en halv bok. Sen blev det "picnic" hemma hos E på lördag. Det var alldeles för kallt för att vara ute, men det var kul ändå :) E hade bakat dessa hääärliga chokladkex och jag hade satt ihop en sallad åt oss. Sätt till feta, körsbärstomater och räkor och vad som helst kan smaka gott!Den bästa fetan är den riktigt grekiska som kommer i en stor klump och sen ska man bryta av bitar själv mmmm...

Mina närmaste vänner vet att jag riktigt hatar finsk musik. Jag står inte ut med det. Och årets artist till eurovisionen kommer att skämma ut detta land riktigt ordentligt.

http://www.youtube.com/watch?v=NdZLp0GxrBs&feature=related
Watch and feel shame.
Idag har jag dock varit sugen på att lyssna på finsk musik. Jag har gjort upp en liten lista på spotify som har de sånger jag verkligen gillar, men de ska lyssnas på med måtta. De flesta är sånger jag lyssnade på när jag var i mina tonår. Enjoy!

http://open.spotify.com/user/irkkulol/playlist/1DGJH7rGm55ffl9u1xPKKY

Jag ser VERKLIGEN fram emot den här sommarn. Jag kommer att ha sommarjobb, så det betyder lite pengar. Sen anmälde jag mig igår till en sommarkurs, en psykologitent. Jag kommer inte att ha några lektioner, men det är ändå 5sp för att plugga in en kurs! Härligt att bekanta sig med psykka när jag ändå ska börja studera de på hösten! Sen har jag och F planer på att hit the beach och vi kan dessutom plugga ihop! Ååååh sommar och sol, vind och vatten! Sommar är verkligen min primetime. Jag hatar vintern, jag fryser så lätt och genom att fotboll också ska spelas på sommarn så hoppas jag på evig sommar istället för regnigt och vintrigt. När man spelar fotboll på vintern får man sätta på sig så mycket kläder att man känner sig otroligt långsam och stel. Därav lider också spelet så klart. Dessutom är konstgräsplanerna frusna och man får halka omkring medan snöflingor sakta dalar till marken och täcker den gröna planen.

Ber om ursäkt för bristen på bilder. Kommer att försöka rätta till den saken. Fick ganska bra tips nu och ska se om jag inte kan ta lite bilder redan imorgon! Mors!